Het beste voor uw baby krijgen met biologisch babymeubilair

Of je nu voor het eerst ouder bent of niet, het kan een ontmoedigende taak zijn om het perfecte toevluchtsoord te kiezen uit de talloze opties voor wiegjes. Baby’s brengen veel tijd door in hun wieg en kunnen ze tot drie jaar gebruiken, dus het is begrijpelijk dat elke ouder alleen het beste voor hen wil bij het kiezen van een wieg. Ouders die op zoek zijn naar een wieg van uitstekende kwaliteit, kunnen kijken naar biologische babymeubels, met name biologische babybedjes en matrassen.

Waarom biologisch gaan?

Een babybedje kopen is natuurlijk een investering voor uw gezin. Er is altijd de mogelijkheid dat het wordt hergebruikt of wordt doorgegeven aan naaste familieleden, dus kwaliteit zal een grote factor zijn. Biologische babybedjes hebben frames die zijn gemaakt van 100% massief hard Hout, met onderlatten (waar de matras zal worden geplaatst) gemaakt van duurzaam staal. Sommige van deze meubels zijn mogelijk gemaakt door Amish-ambachtslieden uit verschillende staten zoals Minnesota, Ohio, Iowa, Indiana en Wisconsin. Deze kribben kunnen uiteindelijk de erfstukken en antiekstukken van de volgende generatie worden.

De wieg kiezen

Natuurlijk, naast het materiaal van de wieg, is veiligheid een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van de beste wieginvestering. De Consumer Product Safety Commission (CPSC) heeft een reeks normen voor wiegjes en elke consument moet zeker elke potentiële wieg een inspectie geven. Volgens de CPSC mogen wieglatten niet meer dan 2 3/8 inch of ongeveer de breedte van een blikje frisdrank uit elkaar liggen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam van de baby er niet doorheen kan. Hoekstijlen van de wieg mogen niet meer dan 1/16e inch hoog zijn, zodat de kleding van een baby niet kan blijven haken, en er mogen geen uitsparingen in het hoofd- of voeteneinde zijn, zodat het hoofd of de ledematen van een baby niet bekneld raken. Een ander belangrijk veiligheidskenmerk om te overwegen, zijn de zijkanten van de wieg. Sommige wiegjes hebben vaste zijkanten of zijkanten die naar beneden kunnen bewegen voor gemakkelijke toegang. Hoewel vaste zijkanten prima zijn voor lange ouders die geen moeite hebben om een ​​baby in hun wieg op te tillen of neer te leggen, willen de meeste ouders ten minste één uitklapbare zijkant. De meeste biologische babybedjes hebben deze optie, met een beweegbaar voorpaneel beschikbaar op hun ontwerpen.

Het kiezen van de matras

Als je al een biologisch babybedje hebt gekocht, heb je alleen een matras nodig om het toevluchtsoord voor je kind compleet te maken. Gelukkig zijn er ook biologische babymatrassen verkrijgbaar. Over het algemeen moeten de beste matrassen voor wiegen stevig en nauwsluitend zijn. Deze voorkomen dat de baby per ongeluk stikt of bekneld raakt tussen de matras en de wieg. Daarnaast is er ook nog de vraag van welk materiaal je matras gemaakt moet zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *